Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Παπούλια ο Κικίλιας - Κανένα πρόβλημα ασφάλειας στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν πυρήνες διεθνούς τρομοκρατίας - Mπορεί να προσελκύσει επενδύσεις

Στον Παπούλια ο Κικίλιας - Κανένα πρόβλημα ασφάλειας στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν πυρήνες διεθνούς τρομοκρατίας - Mπορεί να προσελκύσει επενδύσεις
Ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία είναι διαρκής και επίμονος, διαβεβαίωσε ο Κικίλιας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δεν υπάρχουν πυρήνες της διεθνούς τρομοκρατίας στην Ελλάδα, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.
"Ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία είναι διαρκής και επίμονος", διεμήνυσε ωστόσο ο κ. Κικίλιας.
Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι με τον κ. Παπούλια συζήτησαν για το ταξίδι του στην Αμερική και τις εξελίξεις σε σχέση με την ασφάλεια, ενώ σημείωσε ακόμη ότι οι ΗΠΑ έχουν ψηλά στη λίστα το θέμα των τζιχαντιστών.
Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι είναι επιβεβλημένες οι διεθνείς συνεργασίες, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα ασφάλειας και επομένως είναι μια χώρα που μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις.
Αναφερόμενος στο θέμα της τρομοκρατίας, ο υπουργός σημείωσε ότι ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία είναι διαρκής και επίμονος.
"Δεν υπάρχουν πυρήνες της διεθνούς τρομοκρατίας στην Ελλάδα" σημείωσε και επισήμανε πως η χώρα μας είναι πύλη εισόδου και εξόδου και, ως εκ τούτου, "πάντα πρέπει να προσέχουμε, να είμαστε σε εγρήγορση".
Νωρίτερα, κατά την υποδοχή του κ. Κικίλια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι δύο άνδρες εξήραν την αυτοθυσία των νέων Ελλήνων που υπηρετούν στην αστυνομία και δίνουν καθημερινά τη μάχη κατά της εγκληματικότητας.
Κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, οι κ.κ. Παπούλιας και Κικίλιας εστίασαν στην ανάγκη να εμπεδωθεί αίσθημα ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης