Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ (ΑΝΕΛ): Parody story το success story της κυβέρνησης – Άμεσα εκλογές

Κουίκ (ΑΝΕΛ): Parody story το  success story της κυβέρνησης – Άμεσα εκλογές
Με προεκλογική λογική κινείται η κυβέρνηση τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Την άποψη ότι το success story της κυβέρνησης δεν είναι τίποτα άλλο από ένα parody story εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ζήτησε να οδηγηθεί άμεσα η χώρα σε εκλογές.
«Να γίνουν εκλογές αν όχι σήμερα, χθες. Η κυβέρνηση κινείται με μία προεκλογική λογική. Δεν διαφωνούμε με τίποτα αρκεί να είχαμε μία αξιόπιστη κυβέρνηση η οποία μας έχει αποδείξει ότι, όσα υπόσχεται, τα υπόσχεται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους εντυπώσεων» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Κουίκ.
«Το πείραμα το οποίο πήγε να γίνει με το να βγει η κυβέρνηση στην ελεύθερη αγορά, είχε τραυματικά αποτελέσματα που σημαίνει ότι το σύστημα θέλει να μας έχει μέσα στα μνημόνια. Το ότι έχουμε 800 μέτρα ή υποχρεώσεις ανοιχτά σε συνδυασμό και με τα 15 δισ. που θα πρέπει να καλυφθούν μέσα στο 2015 και το ότι θέλουν να βαφτίσουν τα μνημόνια με άλλο όνομα και με την ενεργοποίηση μέτρων ψηφισμένων που θα εφαρμοστούν από 1η Ιανουαρίου, δείχνει ότι δεν θα ηρεμήσουμε με την Τρόικα. Η τρόικα θα είναι εδώ με κάθε τρόπο» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ.
Όπως είπε ο κ.Κουίκ «έχουμε τέτοια επιφυλακτικότητα για το τι λέει η κυβέρνηση και το τι δεν πράττει, μιλάμε για parody success, όχι για success story. Το παρελθόν της μας επιβεβαιώνει ότι, ότι λέει το λέει υποκριτικά».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης