Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Ανοιχτά σε όλους τους πολίτες τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Επαφές και με ανεξάρτητους βουλευτές

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Ανοιχτά σε όλους τους πολίτες τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Επαφές και με ανεξάρτητους βουλευτές
Υπάρχει αφθονία υποψηφιοτήτων τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Τη συμμετοχή ανθρώπων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν είναι μέλη του κόμματος, αλλά έχουν αναπτύξει κοινωνική και πολιτική δράση κατά της κυβερνητικής πολιτικής ανακοίνωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βίτσας υπογράμμισε πάντως πως η εξέλιξη αυτή θα προκύψει στο πλαίσιο μιας προγραμματικής συμφωνίας και κατόπιν απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Παράλληλα ο κ.Βίτσας τόνισε ότι υπάρχει αφθονία υποψηφιοτήτων, τονίζοντας ότι γίνονται και συζητήσεις με ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίες – όπως υποστήριξε – δεν έχουν τον χαρακτήρα της συνδιαλλαγής αλλά της κοινής αντίληψης του τι πρέπει να γίνει.
«Συζητάμε επί του πολιτικού και με το ΠΡΑΤΤΩ, και με την Κοινωνική Συμφωνία και με τους Οικολόγους» τόνισε ο κ.Βίτσας, αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δείξει εκδικητικότητα σε πρόσωπα σε σχέση με τη συμμετοχή τους ή όχι στα ψηφοδέλτια.
Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Βίτσας απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας η Γιάννα Αγγελοπούλου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης