Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν νομιμοποιείται η κυβέρνηση να υπογράψει νέα συμφωνία με την τρόικα

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν νομιμοποιείται η κυβέρνηση να υπογράψει νέα συμφωνία με την τρόικα
Η προληπτική γραμμή στην ουσία θα είναι ένα νέο μνημόνιο τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να υπογράψει μια νέα συμφωνία που θα δεσμεύσει για τα επόμενα χρόνια την χώρα εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «σε κάθε αξιολόγηση ακούμε για τις απαιτήσεις της τρόικας, για την αντίσταση της κυβέρνησης και στη συνέχεια έχουμε μια συμφωνία».
«Το τέλος των μνημονίων που επικαλείται η κυβέρνηση και η προληπτική γραμμή – όπως λέγεται – στην ουσία θα είναι ένα νέο μνημόνιο» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης.
Όπως είπε, η διαπραγμάτευση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε μια νέα ισορροπία και κατάσταση πραγμάτων που θα είναι προς όφελος του λαού.
Επιπλέον, ο κ.Σκουρλέτης άφησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει τις ρυθμίσεις της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια λέγοντας πως η πρόταση είναι τραπεζοκεντρική και δεν θα ανακουφίσει τους δανειολήπτες που έχουν πραγματική ανάγκη.
Κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου, ο κ.Σκουρλέτης τόνισε ότι η κα. Αγγελοπούλου δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, επισημαίνοντας ότι «καλό είναι να μην δίνουμε διαστάσεις στην παρούσα φάση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης