Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία με την τρόικα για την πιστωτική γραμμή μέχρι τα τέλη του 2014

Βενιζέλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία με την τρόικα για την πιστωτική γραμμή μέχρι τα τέλη του 2014
Στόχος είναι όλα να έχουν λήξει ως τις 8 Δεκεμβρίου - Εν πάση περιπτώσει, θα προλάβουμε πριν προκύψουν ανάγκες
Ανοιχτό άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, το ενδεχόμενο η συμφωνία με την τρόικα για την εποχή μετά το μνημόνιο και την πιστωτική γραμμή να επιτευχθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου, 2015 και όχι μέχρι το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε, ωστόσο, βέβαιος πως η συμφωνία θα έχει επιτευχθεί πριν την έναρξη της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τον Φεβρουάριο του 2015 και πριν προκύψουν «ανάγκες» για τη χώρα.
«Στόχος είναι όλα να έχουν λήξει ως τις 8 Δεκεμβρίου. Εν πάση περιπτώσει, θα προλάβουμε πριν προκύψουν ανάγκες. Έχουμε έναν σχεδιασμό που μας επιτρέπει να φτάσουμε σε μια συμφωνία πριν την έναρξη της διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έρχονται τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφεύγει να επιβεβαιώσει την ημερομηνία επιστροφής της τριμερούς στην Αθήνα, ενώ παράλληλα οι δανειστές έχουν αποστείλει στην Αθήνα e-mail με το οποίο θέτουν και πάλι επί τάπητος 19 ζητήματα που η κυβέρνηση πίστευε πως είχε «κλείσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης