Πολιτική

Σταμάτης εναντίον Ήσυχου - «Μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και αδίστακτης ανοησίας οι δηλώσεις του υπεύθυνου του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ»

Σταμάτης εναντίον Ήσυχου - «Μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και αδίστακτης ανοησίας οι δηλώσεις του υπεύθυνου του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο Κ. Ήσυχος κατήγγειλε πως κάποιοι γύρω από τον Α. Σαμαρά φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία...
Την έντονη αντίδραση του Υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη προκάλεσε η δήλωση του υπεύθυνου Διεθνών σχέσεων, Εξωτερικής πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ησύχου.
Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για "ακραίες απόψεις" τις οποίες εκφράζουν κάποιοι "γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά" και οι οποίοι "φλερτάρουν" με ελληνοτουρκική κρίση. Στόχος τους όπως είπε είναι να επιζητήσουν συναίνεση για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο κ. Ήσυχος - σχετικό άρθρο του οποίου φιλοξενήθηκε στο bankingnews.gr - δήλωσε σε ιστοσελίδα με αμυντικά θέματα πως «κάποιοι γύρω από τον κ. Σαμαρά φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και στην Τουρκία με κάποιες κρίσεις που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει, με στόχο να αναζητήσουν εδώ και τώρα, να βρεθούν και οι 180, λόγω της κρίσης».
Σε ανακοίνωση του ο Υπουργός Επικρατείας αναφέρει ότι «Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες» και συνεχίζει σηεμιώνοντας ότι «οι δηλώσεις αυτές, δεν απηχούν τις απόψεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελούν μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λάβει αμέσως θέση».

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης