Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ): Θα πάμε σε εκλογές το Μάρτιο – Πολιτική αστειότητα ότι η ΔΗΜΑΡ έχει επιλέξει ως μονόδρομο τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ): Θα πάμε σε εκλογές το Μάρτιο – Πολιτική αστειότητα ότι η ΔΗΜΑΡ έχει επιλέξει ως μονόδρομο τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ
Επιλογή της ΔΗΜΑΡ η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου βάσει προγραμματικής συμφωνίας τόνισε ο Φ. Κουβέλη
Την εκτίμηση ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές το Μάρτιο λόγω αδυναμίας της παρούσας Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας επανέλαβε και σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε πολιτική αστειότητα τα σενάρια που θέλουν τη ΔΗΜΑΡ να έχει επιλέξει ως μονόδρομο της συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.
«Επιλογή μας είναι η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου από τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου στη βάση προγραμματικής συμφωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Κουβέλης.
Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε χθες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια αλλά και στην πρόταση του για μια διακομματική συμφωνία σχετικά με τη γραμμή διαπραγμάτευσης της ελληνικής πλευράς για την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους, ο κ.Κουβέλης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει μια μετατόπιση προς ρεαλιστικότερες θέσεις», αν και όπως είπε, «είναι πάλι παρούσα η επικοινωνιακή επιλογή και η επικοινωνιακή στόχευση».
Παράλληλα ο κ.Κουβέλης έσπευσε να επισημάνει – όπως τόνισε και χθες – ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφωνεί με την πρόταση του περί σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για την εύρεση πολιτικής συνεννόησης για το χρέος, υπογραμμίζοντας πως «το είπε δημόσια».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης