Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει ξανά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών η Σ. Βούλτεψη - «Τον Μάρτιο δεν θα γίνουν εκλογές, θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας!»

Διαψεύδει ξανά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών η Σ. Βούλτεψη - «Τον Μάρτιο δεν θα γίνουν εκλογές, θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας!»
Η κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα Τσίπρα για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών διότι η χώρα δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εκλογές
Διέψευσε για ακόμα μία αφορά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, λόγω αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη.
«Τον Μάρτιο δεν θα γίνουν εκλογές, θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν με αίσθημα ευθύνης» τόνισε η κ. Σοφία Βούλτεψη στον ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά".
Παράλληλα σχολιάζοντας την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών σημείωσε:
«Όταν κάποιος ζητά σύγκληση πολιτικών αρχηγών δεν μπορεί να θέτει και το προαπαιτούμενο, διότι τότε δεν χρειάζεται να γίνει καμία συζήτηση. Δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης, διότι ο κ. Τσίπρας ζητά κάτι το συγκεκριμένο: Σύγκληση πολιτικών αρχηγών για να οριστεί ημερομηνία εκλογών. Η κυβέρνηση αυτό το απορρίπτει, διότι η χώρα δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εκλογές».
«Χρειάζεται να προχωρήσει σταθερά προς την έξοδο από το μνημόνιο και τη δημιουργία ενός δικού της προγράμματος το οποίο θα της επιτρέπει να κινείται με κάποια ευελιξία, χωρίς όμως να δημιουργεί νέα χρέη και νέα ελλείμματα. Τελεσίγραφα δεν επρόκειτο ποτέ να δεχθεί ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο Πρωθυπουργός», υπογράμμισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης