Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές - Οι βουλευτές με υπευθυνότητα θα εκλέξουν ΠτΔ - Μήνυμα Παπούλια για ενότητα

Σαμαράς: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές - Οι βουλευτές με υπευθυνότητα θα εκλέξουν ΠτΔ - Μήνυμα Παπούλια για ενότητα
Σαμαράς και Παπούλιας τόνισαν την ανάκγη πολιτικής συναίνεσης
Ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές τόνισε ο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά το πέρας της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. 
«Πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν. Διανύσαμε πολύ δρόμο για να τινάξουμε όλα στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Οι βουλευτές με υπευθυνότητα θα εκλέξουν το Φεβρουάριο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Παράλληλα υπογράμμισε το γεγονός ότι οι αγορές φοβούνται.
«Ήρθα να σας ενημερώσω για τα εσωτερικά θέματα, τα διεθνή, την οικονομία, την πορεία των διαπραγματεύσεων και τα ταξίδια μου σε Κύπρο και Αίγυπτο.
Έχουμε πολλά να πούμε», τόνισε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια κατά τη σύντομη συνομιλία που είχαν μπροστά στις κάμερες.
«Είναι ενδιαφέροντα αυτά που έρχονται κι αυτά που πέρασαν κι άφησαν τα ίχνη τους.
Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συναίνεση και ομοθυμία», επισήμανε ο κ. Παπούλιας απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.
«Σας άκουσα και πριν και συμφωνώ απολύτως», απάντησε ο κ. Σαμαράς.
Σημειώνεται ότι της συνάντησης προηγήθηκε η ορκωμοσία του Νίκου Δένδια ως υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Κώστα Σκρέκα ως υπουργού Ανάπτυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης