Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν ενδιαφέρεται για την ΠτΔ ο Κ. Καραμανλής - Γ. Βλάχος (ΝΔ): Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα πιέσει βουλευτές για την εκλογή Προέδρου

Δεν ενδιαφέρεται για την ΠτΔ ο Κ. Καραμανλής - Γ. Βλάχος (ΝΔ): Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θα πιέσει βουλευτές για την εκλογή Προέδρου
Ο Κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές
«Φούντωσαν» τα σενάρια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας μετά το χθεσινό γεύμα Σαμαρά – Καραμανλή.
Κάποιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι η συνάντηση είχε σχέση με το ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, ωστόσο το περιβάλλον του Κ. Καραμανλή έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται.
Οι δύο άνδρες ωστόσο συζήτησαν ονόματα υποψηφίων για την Προεδρία, ενώ ο Κ. Καραμανλής επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Την ίδια ώρα ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, εκ των συνομιλητών του Κ. Καραμανλή, εκτίμησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για την εξασφάλιση 180 βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, τόνισε:
«Ο Κώστας Καραμανλής δεν πιστεύω ότι προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία, προκειμένου να πείσει βουλευτές για την προεδρική εκλογή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης