Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Θέατρο και υποκρισία η επίθεση κατά της Ρένας Δούρου

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Θέατρο και υποκρισία η επίθεση κατά της Ρένας Δούρου
Η Περιφερειάρχης Αττικής θα δώσει το στίγμα της το επόμενο διάστημα τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Για θέατρο και υποκρισία όσων βάλλουν κατά της Ρένας Δούρου έκανε λόγο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης αναφερόμενος στην κριτική που ασκήθηκε στην Περιφερειάρχη Αττικής για την απόφαση της να εγκρίνει την απόφαση Σγουρού για την ανάθεση της καθαριότητας στην Περιφέρεια σε ιδιωτική εταιρεία.
«Υπάρχει νόμος, που απαγορεύει να γίνουν προσλήψεις» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας σχετικά με τη συνολική υπερψήφιση του προϋπολογισμού του προκάτοχου της κ. Δούρου, Γιάννη Σγουρού ότι δεν υπήρχε χρόνος για αλλαγές και ότι η κα. Δούρου θα προσπαθήσει «να δώσει το στίγμα της» το επόμενο διάστημα.
Σχετικά με το απόθεμα των 11,4 δις ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και τα σενάρια περί χρήσης του στην ευρωπαϊκή προληπτική γραμμή στήριξης που επιδιώκει η κυβέρνηση, ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε πως τα χρήματα αυτά έχουν ήδη δοθεί στην Ελλάδα με βάση τα υφιστάμενα μνημόνια, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως πάει να δεχτεί νέους όρους για κεφάλαια για τα οποία ήδη έχουν γίνει θυσίες.
«Μέρος των χρημάτων αυτών πρέπει να πάει στα κόκκινα δάνεια», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας πως η δικομματική κυβέρνηση προσπαθεί να εντάξει το απόθεμα στους σχεδιασμούς της.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης