Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρ. Δούρου (περιφερειάρχης Αττικής): Συμπαραστεκόμαστε στις καθαρίστριες, δεν υιοθετούμε όμως πελατειακές λογικές

Ρ. Δούρου (περιφερειάρχης Αττικής): Συμπαραστεκόμαστε στις καθαρίστριες, δεν υιοθετούμε όμως πελατειακές λογικές
Κατασκευασμένο χαρακτήρισε το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι δεν προσέλαβε τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και ενέκρινε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία
Έντονη ήταν η αντίδραση της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, σε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι δεν προσέλαβε τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών στην Περιφέρεια, ενώ ενέκρινε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία, χαρακτηρίζοντάς το κατασκευασμένο.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, «δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν», προσθέτοντας ότι «συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών, θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής».
Παράλληλα, επισήμανε ότι η εν λόγω σύμβαση της περιφέρειας Αττικής με ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού έχει καταρτιστεί τον περασμένο Μάρτιο, ήτοι επί θητείας Γιάννη Σγουρού και συμπλήρωσε ότι επανεξετάζεται, όπως και όλες οι συμβάσεις της προηγούμενης διοίκησης της περιφέρειας.
Αναφερόμενη στην επιλογή της κυριακάτικης εφημερίδας να κυκλοφορήσει με ένα «κατασκευασμένο θέμα» στο πρωτοσέλιδο, σημείωσε ότι την ώρα που διαπιστώνεται ότι υπάρχει «ελλιπής και διάτρητη αντιπλημμυρική προστασία» και πως «από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα», η συγκεκριμένη εφημερίδα επιλέγει «μια κατασκευή».
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από ανθρώπους που έχουν κάνει επάγγελμα την παραπληροφόρηση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης