Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Απέδωσε η πίεση στην κυβέρνηση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Απέδωσε η πίεση στην κυβέρνηση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές
Παρών αναμένεται να ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις
Την άποψη ότι η πίεση που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αναφορικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών απέδωσε, εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.
«Το ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, όπως και η διευθέτηση του ζητήματος των κόκκινων δανείων ήταν από τα βασικά ζητήματα που βάλαμε εμείς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και για το ένα, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουμε υποβάλλει σχέδιο νόμου, ενώ για το άλλο θα υποβάλλουμε τις επόμενες ημέρες», είπε σε δηλώσειες του στο Real Fm ο κ. Βίτσας.
«Είναι κεντρικά ζητήματα σε σχέση με την ανέχεια του ελληνικού λαού. Άρα η πίεση που δέχθηκε η κυβέρνηση από τις δικές μας προτεραιότητες έχει, θα έλεγε κανείς, αποδώσει, αλλά τελείως ανεπαρκώς βλέποντας κανείς τις τροπολογίες, γιατί περί τροπολογίες πρόκειται, που αφορά τα ληξιπρόθεσμα χρέη» τόνισε ο κ.Βίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να ψηφίσουν παρών για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης