Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουντουρά (ΑΝΕΛ): Η κυβέρνηση νομοθετεί αποτελεσματικά για λίγους

Κουντουρά (ΑΝΕΛ): Η κυβέρνηση νομοθετεί αποτελεσματικά για λίγους
Με αφορμή την τροπολογία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση
«Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση νομοθετεί αποτελεσματικά για λίγους», διεμήνυσε η γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, με αφορμή την τροπολογία για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Επιπλέον, η βουλευτής, τόνισε ότι η τροπολογία δεν προβλέπει για «σχεδόν το σύνολο των οφειλετών, αφού μπαίνει πλαφόν στα 15 χιλ. ευρώ και με την προϋπόθεση να είναι φορολογικά ενήμεροι».
Προχώρησε, δε, και σε ευθεία σύγκριση της τροπολογίας με τον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς «με τις επτά προϋποθέσεις που απαιτούσε εξυπηρέτησε μόνο το 3% των οφειλετών», αλλά και με το επίδομα ανεργίας, το οποίο «δόθηκε στους ελεύθερους επαγγελματίες και με τα προαπαιτούμενα που έθετε δεν το έλαβε κανείς».
Τέλος, η βουλευτής υπενθυμίζει πρόταση των ΑΝΕΛ για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο σε 100 δόσεις ανεξαρτήτως ποσού, ώστε «να μπορέσουν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους όλοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης