Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή – Καταστροφική η πορεία των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή – Καταστροφική η πορεία των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ
Θεσμικού χαρακτήρα και πολύ ενδιαφέρουσα η συνάντηση Τσίπρα – Αβραμόπουλου
Την εκτίμηση ότι οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίπτωση πριν από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαφαζάνης υποστήριξε ότι η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ακολουθούν καταστροφική πορεία, και ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα εκλογές για να αλλάξει πορεία.
Κληθείς να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στο πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ.Λαφαζάνης είπε ότι ανεξήγητη η στάση του πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκη.
«Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται ως κυβερνητικός επίτροπος. Βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό στο θεσμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος διερωτήθηκε αν «είναι δυνατόν να λέγεται στον 21ο αιώνα έξω τα κόμματα από το πανεπιστήμιο».
«Τα κόμματα είναι θεσμός, λειτουργούν πολιτικές νεολαίες, υπάρχει ελεύθερος συνδικαλισμός, πολιτική δραστηριότητα» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος τάχθηκε κατά της φύλαξης από σεκιούριτι και ιδιωτικές εταιρείες στα πανεπιστήμια, προσθέτοντας ότι πρέπει να γίνει ουσιαστικός διάλογος για τη φύλαξη των πανεπιστημιακών χώρων.
Όσον αφορά τη συνάντηση του απερχόμενου υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για «θεσμικού χαρακτήρα συνάντηση, η οποία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης