Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαμιμίκος (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει σχέδιο κατασυκοφάντησης της χώρας ενόψει της προεδρικής εκλογής

Παπαμιμίκος (ΝΔ): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει σχέδιο κατασυκοφάντησης της χώρας ενόψει της προεδρικής εκλογής
Να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η πόλωση δεν ωφελεί την χώρα τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ
Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, τονίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αρχίσει σχέδιο κατασυκοφάντησης της χώρας εδώ και ένα με αφορμή την προεδρική εκλογή.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει σχέδιο κατασυκοφάντησης εδώ κι ένα μήνα όσον αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέροντας ότι υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι τα παίρνουν» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Παπαμιμίκος, τονίζοντας ότι στο ΣΥΡΙΖΑ χαίρονται με τη δυστυχία της χώρας.
«Λένε ότι δεν αναγνωρίζουμε τις συμφωνίες με τους δανειστές κι όποιος έχει υπογράψει μεταρρυθμίσεις θα τους βάλουμε φυλακή» υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος επεσήμανε ότι «όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η πόλωση δεν ωφελεί τη χώρα».
Από την πλευρά του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Βίτσας αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση για φωτογραφικές τροπολογίες, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «τραπεζοκρατία, μιντιοκρατία, πολιτικό σύστημα είναι το τρίγωνο της αμαρτίας. Υπάρχουν πολιτικοί στη φυλακή, υπάρχει βίντεο (σ.σ. Μπαλτάκος), το δάνειο της ΝΔ, όλα αυτά δεν δείχνουν τη διαπλοκή;».
«Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της ΔΕΘ, με επιθετική διαπραγμάτευση για τη διαγραφή του χρέους» τόνισε ο κ.Βίτσας.
Για «προληπτικές συκοφαντίες» και «λογική του παραλόγου» έκανε λόγο από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.
«Δεν μπορούμε να έχουμε από τη μια εξωνημένους βουλευτές, και από την άλλη βουλευτές που εάν πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αγωνιστές (...) Είναι αφόρητο σκανδαλολογίας» τόνισε ο κ.Καρύδης, υποστηρίζοντας πως η ελληνική οικονομία έχει κάνει σημαντικά βήματα.
«Αλλά δεν είναι ισχυρή, δεν είναι αυτόνομη, αυτάρκης. Όλα είναι εύθραυστα, η προσπάθεια πέντε χρόνων μπορεί να καταστραφεί σε πέντε ημέρες είχε πει ο Βενιζέλος και αυτό βλέπουμε τώρα. Άλλο αντιπαράθεση άλλο αυτοκαταστροφή» υπογράμμισε ο κ. Καρύδης επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές είναι αυτοκτονία».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης