Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Στο λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση, θα πέσει η ίδια μέσα – Κατέθεσε στον εισαγγελέα για τα περί εξαγοράς βουλευτών

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Στο λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση, θα πέσει η ίδια μέσα – Κατέθεσε στον εισαγγελέα για τα περί εξαγοράς βουλευτών
Την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
(upd) Την άποψη ότι η κυβέρνηση θα πέσει μέσα στο λάκκο που η ίδια σκάβει εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Εισαγγελέα Εφετών, στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της δικαιοσύνης. Οι υποκριτικές κραυγές, η  κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντιστροφή της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο που έχει υποστεί από τη δήθεν απομάκρυνση από το μνημόνιο και το Δ.Ν.Τ. Στο λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα μας βγάλει από την κρίση» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης εξερχόμενος του Εφετείου.
Μαζί με τον κ.Σκουρλέτη κατέθεσε και ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέθεσε ο διευθυντής της εφημερίδας Κontra News Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος - επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο - δεν κατονόμασε τις πηγές του, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι είναι απολύτως αξιόπιστες.

(πρώτη ενημέρωση 16 Οκτωβρίου 08:16)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης