Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα έκκληση του Αλ. Τσίπρα για προσφυγή στις κάλπες - «Ο Σαμαράς προτιμά την ένταση και την κινδυνολογία»

Νέα έκκληση του Αλ. Τσίπρα για προσφυγή στις κάλπες - «Ο Σαμαράς προτιμά την ένταση και την κινδυνολογία»
Ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Την ανάγκη προκήρυξης πρόωρων εκλογών υπογράμμισε εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας στον Αντώνη Σαμαρά την ευθύνη για την επιδείνωση του κλίματος κατά τα τελευταία δύο 24ώρα.
Μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε «στο πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο, καθώς και στην αναγκαιότητα προσφυγής στις κάλπες».
Παράλληλα, υποστήριξε πως «μετά το φιάσκο των Παρισίων και το φιάσκο του Βερολίνου, ήρθε και το φιάσκο της Ουάσινγκτον, για να επιβεβαιώσει την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».
Αναφερόμενος στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, διέτεινε πως , «ζήτησα από τον κ. Σαμαρά να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης, του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».
Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε εν συνεχεία πως ο Πρωθυπουργός «προτίμησε την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης».
«Στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών.  Η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα» κατέληξε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης