Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ): Εγγυημένο μοίρασμα της φτώχειας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

Ν. Σοφιανός (ΚΚΕ): Εγγυημένο μοίρασμα της φτώχειας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα
Ζήτησε να επανέλθει η 13η και 14η σύνταξη που κόπηκαν το μέλος της Π.Γ. του ΚΚΕ
Εγγυημένο μοίρασμα της φτώχειας χαρακτήρισε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιάνος, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να επανέλθουν οι 13η και 14η σύνταξη που κόπηκαν.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Σοφιανός σημείωσε ότι η κυβέρνηση χαράζει μια γραμμή ακραίας φτώχειας και διερωτήθηκε αν μπορεί να ζήσει μια τετραμελής οικογένεια με 400 ευρώ.
Ερωτηθείς για την αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το σκηνικό της πόλωσης θέλει δύο, σημειώνοντας ότι «με έναν δεν στήνεται».
Όσον αφορά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών επισήμανε ότι «ανοιχτές σχέσεις με επιχειρηματικούς κύκλους έχει και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση», προσθέτοντας ότι «τους συναντά ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, συναντούν επιχειρηματίες τα υπουργεία, συναντά ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηματίες στον ΣΕΒ, στο αμερικανικό επιμελητήριο κ.α.»
Η συζήτηση ότι γίνεται και εξαγορά για να εκφραστούν προφανώς συμφέροντα τα οποία είτε θέλουν εκλογές είτε δε θέλουν έχει να κάνει, σύμφωνα με τον Ν. Σοφιανό, με το να καλύψει ότι αυτή η πολιτική που υλοποιείται σήμερα κάποιους συμφέρει, για κάποιους δουλεύει.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης