Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ερώτηση Παπαδημούλη – Κούνεβα (ΣΥΡΙΖΑ) στην Κομισιόν για την ανεργία

Ερώτηση Παπαδημούλη – Κούνεβα (ΣΥΡΙΖΑ) στην Κομισιόν για την ανεργία
Ζητούν στοιχεία για τους πόρους που έχουν διατεθεί για σχετικά προγράμματα, αλλά και πόσο αποτελεσματικά αποδείχθηκαν
Το θέμα της ανεργίας φέρνουν στο προσκήνιο με ερώτησή τους προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και Κωνσταντίνα Κούνεβα, οι οποίοι ζητούν στοιχεία σχετικά με τους πόρους που έχουν διατεθεί για προγράμματα κατά της ανεργίας, αλλά και την αποτελεσματικότητά τους.
Ειδικότερα, οι δύο ευρωβουλευτές ζητούν με την ερώτησή τους σαφή και συγκεκριμένα στοιχεία για τους πόρους που έχει διαθέσει την τελευταία πενταετία η Ε.Ε. σε προγράμματα κατά της ανεργίας και για την αποτελεσματικότητά τους σε δημιουργία πραγματικών θέσεων εργασίας.
Οι ευρωβουλευτές ρωτούν την Κομισιόν αν πιστεύει ότι τα πολυδιαφημισμένα προγράμματα για τη νεολαία εγγυώνται σταθερές και μακροχρόνιες θέσεις εργασίας για τους νέους, όπως επίσης και αν θεωρούν επαρκές το ποσό των 6 δισ. ευρώ που διατίθεται πανευρωπαϊκά για τα νεανική απασχόληση.
Ζητούν, επίσης, από την Κομισιόν συγκεκριμένα στοιχεία για τα προγράμματα που έχει καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της «Εγγύησης για τη Νεολαία» και για τον μέχρι στιγμής απολογισμό τους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης