Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέχεια στην κόντρα για τα περί δανείου 14,6 εκατ. από τη Ν.Δ. – Παπαμιμίκος: Επιχείρηση λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέχεια στην κόντρα για τα περί δανείου 14,6 εκατ. από τη Ν.Δ. – Παπαμιμίκος: Επιχείρηση λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ
Ουδέποτε πήρε δάνειο το 2013 η Ν.Δ., τονίζει ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, καλώντας παρέμβαση και της ΕΣΗΕΑ για τα δημοσιεύματα της «Αυγής»
Συνεχίστηκε και σήμερα η κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε χθες, Τρίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ότι η Ν.Δ. έλαβε το 2013 δάνειο ύψους 14,6 εκατ. ευρώ.
Στο θέμα επανήλθε σήμερα με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Αυγή», με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν μόνο για τη Ν.Δ.», στο οποίο σημειώνει ότι πρόκειται για «χτυπητή εξαίρεση» του κόμματος «από το καθεστώς της τρόικας, των μνημονίων και της σκληρής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα».
Στο δημοσίευμα αντέδρασε έντονα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος τόνισε ότι η Ν.Δ. δεν έλαβε ουδέποτε το 2013 δάνειο και έκανε λόγο για επιχείρηση λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάρει κανένα δάνειο το 2013, όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει, κάτι άλλωστε που «παραδέχθηκε και ο γραμματέας της Κ.Ο. τους, Νίκος Βούτσης, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη σε χθεσινή ραδιοφωνική παρέμβασή του».
Όπως σημειώνει ο κ. Παπαμιμίκος, «προφανώς, επειδή η συγγνώμη δεν εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βούτσης αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε από “λάσπη και ανεμιστήρα”».
Μάλιστα, ο κ. Παπαμιμίκος ζητά από τους «λασπολόγους του ΣΥΡΙΖΑ και της “Αυγής”» να τεκμηριώσουν το δημοσίευμά τους, «δηλαδή το ύψος του δανείου που “έλαβε” η Ν.Δ., πότε ελήφθη και από ποια τράπεζα», διότι διαφορετικά «θα επιβεβαιώσουν ότι είναι πολιτικοί εμπρηστές και αισχροί συκοφάντες, που στην απόπειρά τους να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα δεν διστάζουν ακόμα και να κατασκευάζουν “στοιχεία”».
Παράλληλα, κάλεσε την ΕΣΗΕΑ να παρέμβει και «να πάρει επιτέλους θέση για τις συνεχείς αναπόδεικτες αθλιότητες του κομματικού εντύπου του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης