Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέχεια της κινδυνολογίας από την κυβέρνηση - Βούλτεψη: Με τις παλικαριές του Τσίπρα θα κλείσουν τα ΑΤΜ!

Συνέχεια της κινδυνολογίας από την κυβέρνηση - Βούλτεψη: Με τις παλικαριές του Τσίπρα θα κλείσουν τα ΑΤΜ!
Νέες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό ανάβει η κυβερνητική εκπρόσωπος
Νέα βόμβα στο πολιτικό σκηνικό ρίχνει αυτή τη φορά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, δίνοτνας συνέχεια στην κινδυνολογία περί «bank run» σε περίπτωση που βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
Ειδικότερα η κα. Βούλτεψη, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90.1» δήλωσε επί λέξει πως σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας «κάνει παλικαριές στην Ευρώπη δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».
Σύμφωνα με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο «Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη», ενώ παράλληλα η κα. Βούλτεψη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή, λέγοντας πως «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας» και η ανεξάρτητη –όπως είπε- δικαιοσύνη να το αποδείξει.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίζει όλη μέρα, είναι ένας οχετός και μια δυσοσμία», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει δημοσίως και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αντίστοιχες δηλώσεις φέρεται να είχε κάνει, και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας κατ’ ιδίαν με βουλευτές της κυβέρνησης στο καφενείο της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα
Η απάντηση από την Κουμουνδούρου δεν άργησε να έρθει.«Ο πανικός και η ανευθυνότητα συνιστούν ένα πολύ κακό μείγμα. Μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κ. Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα. Φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα»αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα, μόνο η καρέκλα τους ενδιαφέρει. Τρέμουν μην τη χάσουν και δεν διστάζουν να καλούν σε αποσταθεροποίηση. Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι» πρόσθεσε η Κουμουνδούρου
Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών ξέσπασε μεγάλη κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Α.Γεωργιάδης δήλωσε πως θα αποσύρει τις καταθέσεις του εφ’ όσον αναδειχθεί σε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης