Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα με εκπροσώπους της Ένωσης Δικαστών στον απόηχο της εισαγγελικής παρέμβασης για τις καταγγελίες Σκουρλέτη

Συνάντηση Τσίπρα με εκπροσώπους της Ένωσης Δικαστών στον απόηχο της εισαγγελικής παρέμβασης για τις καταγγελίες Σκουρλέτη
Η συνάντηση θα γίνει αύριο το πρωί στις 12:30 στο γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή
Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Δικαστών θα έχει την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας στον απόηχο της εισαγγελικής παρέμβασης που προκάλεσαν οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου Π. Σκουρλέτη, περί χρηματισμού βουλευτών από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι 180 ψήφοι εκλογής Προέδρου.
Yπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο Mega, επικαλέσθηκε προ εβδομάδων κυριακάτικο δημοσίευμα για επιχειρηματίες - φίλους της κυβέρνησης που «έχουν βάλει κουμπαρά» για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν Πρόεδρο. Ο παριστάμενος στη συζήτηση υφυπουργός Ανάπτυξης Γερ. Γιακουμάτος αντέδρασε και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.
Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή. Η εντολή δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Παν. Καραγιάννη, ο οποίος με τη σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση θα γίνει αύριο το πρωί στις 12:30 στο γραφείο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης