Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει – Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για σχέδιο ανωμαλίας

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Όποιος έχει τη λάσπη, λασπώνει – Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για σχέδιο ανωμαλίας
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από τον ακτιβισμό του πεζοδρομίου στον ακτιβισμό της λάσπης τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος
Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και στον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη με αφορμή τις καταγγελίες περί κουμπαρά επιχειρηματιών – φίλων της κυβέρνησης για την εύρεση των 180 που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η κα.Βούλτεψη κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι υλοποιεί σχέδιο ανωμαλίας και ότι έχει περάσει από τον ακτιβισμό του πεζοδρομίου στον ακτιβισμό της λάσπης, χαρακτηρίζοντας «λασπολόγο» τον Π. Σκουρλέτη.
«Δεν μπορείς να λες ελαφρά την καρδιά σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο, και με βάση μη επιβεβαιωμένα ρεπορτάζ, τέτοια πράγματα (για χρηματισμό βουλευτών). Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, και οποίος έχει τη λάσπη λασπώνει» απάντησε η κα.Βούλτεψη στις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη, υπογραμμίζοντας πως η συμπεριφορά αυτή είναι πρωτοφανής στην Ευρώπη και στον κόσμο..
«Δεν είναι συμπεριφορά αυτή αποτελεί περιφρόνηση προς το δημοκρατικό πολίτευμα και τον κοινοβουλευτισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε ακτιβισμό του πεζοδρομίου, που δεν ξεσήκωσε τα πλήθη και τώρα πέρασε στον ακτιβισμό της λάσπης. Προσπαθούν να στοχοποιήσουν ανθρώπους, να τους λασπώσουν ώστε ο λαός να έχει στο νου του ότι ο βουλευτής ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι επειδή θέλει τη σταθερότητα της χώρας αλλά επειδή χρηματίστηκε. Είναι σχέδιο ανωμαλίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Βούλτεψη.
Όπως είπε, η κυβέρνηση θα πάρει τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια της, τονίζοντας ότι στην Ιρλανδία υπήρχε πολιτική συναίνεση και όχι κλίμα σκανδαλολογίας.
«Είναι καλό μήνυμα για τις αγορές όταν λέει ο πρόεδρος του Eurogroup για πρόωρες εκλογές; Η διαρκής δυσωδία στη χώρα είναι καλό μήνυμα; Με το ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος δεν συμφωνούμε σε τίποτε, δεν ξέρει τι θα κάνει με το χρέος... Ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μας εξουσιοδοτεί για συμφωνία; Έχει στα χέρια του ποσοστό;» διερωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης