Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) για τα περί δωροδοκίας βουλευτών: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ) για τα περί δωροδοκίας βουλευτών: Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται
Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του χθες, Δευτέρα, περί συγκέντρωσης χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», συμπληρώνοντας ότι «αυτό το λέω για τον κύριο Σαμαρά που έχει κατηγορηθεί από τον κύριο Μητσοτάκη ότι είχε ρίξει το 1993 την κυβέρνηση με τέτοιες μεθόδους».
Παράλληλα, χαρακτήρισε πρωτοφανείς τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά και τόνισε ότι πρέπει να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της.
Σημειώνεται ότι χθες, Δευτέρα, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τεκμηριώσει τις καταγγελίες, διαφορετικά –όπως επισήμανε– αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές.
Ας σημειωθεί ότι αιχμές για την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, άφησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης.
Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του, η Δικαιοσύνη έπρεπε να έχει επέμβει εδώ και ένα μήνα που είδε το φως της δημοσιότητας το σχετικό δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης