Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Παπαμιμίκος: Στρατηγική επιλογή της ΝΔ να ολοκληρώσει την τετραετία και οι εκλογές να γίνουν το 2016

Α. Παπαμιμίκος: Στρατηγική επιλογή της ΝΔ να ολοκληρώσει την τετραετία και οι εκλογές να γίνουν το 2016
Θα κάνουν λάθος όσοι νομίζουν πως μπορούν να βρουν απροετοίμαστη τη Νέα Δημοκρατία...
Στρατηγική επιλογή του κόμματος είναι να γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας, το 2016, τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, στην εισήγησή του κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας.
Όπως είπε, αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον. Τόνισε ωστόσο, ότι «θα κάνουν λάθος όσοι νομίζουν πως μπορούν να βρουν απροετοίμαστη τη Νέα Δημοκρατία».
«Πιστεύουμε», πρόσθεσε, «βαθιά στο θεσμικό ρόλο των πολιτικών οργανισμών και δεν τους αντιλαμβανόμαστε ως εκλογικούς μηχανισμούς. Θεωρούμε πως πρέπει να έχουν καθημερινή και αμφίδρομη επικοινωνία με την κοινωνία και να έχουν διαρκή παρουσία στο πλευρό του πολίτη».
Όπως έγινε γνωστό, το επόμενο διάστημα, η Νέα Δημοκρατία, θα συνεχίσει τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την επέτειο της ίδρυσής της.
Θα πραγματοποιηθούν 51 εκδηλώσεις, μία σε κάθε νομό. Θα αρχίσουν μεθαύριο Τετάρτη από την Πάτρα, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του χρόνου, όταν και ημερολογιακά κλείνει η χρονιά της επετείου των 40 χρόνων.
Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε, επίσης, η συγκρότηση 11 Ομάδων Παραγωγής Πολιτικής.
Αυτές θα αποτελούνται από 11 μη κοινοβουλευτικά στελέχη, κατά κύριο λόγο από την ακαδημαϊκή κοινότητα και την αγορά, που θα συμβάλλουν ουσιαστικά με την γνώση και την εμπειρία τους στο έργο αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης