Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Καμμένου (ΑΝΕΛ) στην κυβέρνηση - Κάνετε business! Η πιστωτική στήριξη της Lagarde σημαίνει νέο μνημόνιο

Σφοδρή επίθεση Καμμένου (ΑΝΕΛ) στην κυβέρνηση - Κάνετε business! Η πιστωτική στήριξη της Lagarde σημαίνει νέο μνημόνιο
Γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά σε εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο;
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής.
"Η κυβέρνηση υπηρετεί τη νέα τάξη πραγμάτων που μετατρέπει τον πολίτη σε αριθμό", διεμήνυσε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στη συζήτηση επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
"Γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά σε εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο;", διερωτήθηκε επίσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Ευ. Βενιζέλος παραδέχτηκε την υπογραφή του μνημονίου υπό υπαγόρευση, τόνισε στη συνέχεια, βάλλοντας κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
"Ποιος υπαγόρευσε στον Γ. Παπανδρέου το πρώτο πρόγραμμα;", διερωτήθηκε στη συνέχεια, επιρρίπτοντας σοβαρές ευθύνες κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέρριψε σοβαρές ευθύνες προς την κυβέρνηση, πως δεν κάνει πολιτική, αλλά πως κάνει business.
Μάλιστα κατήγγειλε πως υπάρχουν δεκάδες υποθέσεις, κατά τις οποίες η κυβέρνηση ευνόησε συγκεκριμένους επιχειρηματίες. "Οι ΑΝΕΛ θα στείλουν στη δικαιοσύνη αυτούς τους επιχειρηματίες", τόνισε, δηλώνοντας πως οι κινήσεις αντίστασης της κυβέρνησης είναι θεατρικές.
Επικαλούμενος τη χθεσινή δήλωση της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, C. Lagarde πως η Ελλάδα χρειάζεται προληπτική πιστωτική στήριξη, επιχείρησε να αποδείξει με επίσημα έγγραφα πως κάθε προληπτική πιστωτική στήριξη χρειάζεται νέο μνημόνιο και αυξημένη επιτήρηση.
"Η κυβέρνηση αρνείται να δώσει τις υπογεγραμμένες δανειακές συμβάσεις γιατί δεν υπάρχουν!", κατήγγειλε επίσης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική υψηλής φορολόγησης σε πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν.
"Η λύση είναι μία. Η λύση είναι εκλογές που θα οδηγήσουν σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας", διεμήνυσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης