Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει πρωθυπουργός

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει πρωθυπουργός
Η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή
Με τη φράση υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει πρωθυπουργός απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στις αυξανόμενες φωνές βουλευτών που ζητούν τη συγκρότηση μιας συμμαχικής κυβέρνησης ειδικού σκοπού.
«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο επ’ αυτού. Η χώρα έχει πάει σε εκλογές, έχει ψηφίσει, βάσει εκείνης της εκλογικής διαδικασίας και του αποτελέσματός της έχει σχηματιστεί μία κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι απολύτως νόμιμη. Παίρνει τη δεδηλωμένη και την έχει τη δεδηλωμένη μέσα στη Βουλή. Υπάρχει πρωθυπουργός, ο οποίος εργάζεται μέχρι τη νύχτα, σε αντίθεση με όλα όσα ακούγονται αυτές τις ημέρες. Ακριβώς για να βγει η χώρα από την περιπέτεια. Υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει πρωθυπουργός», ανέφερε σε δηλώσεις της στο Real Fm η κα. Βούλτεψη.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στη σημερινή, τρίτη, ημέρα της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. «Ελπίζουμε όλοι και περιμένουμε σε αυτή τη χώρα να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην έξοδο της χώρας από την κρίση και όχι επί παραπληροφόρησης, σκανδαλολογίας και παραφιλολογίας. Θα το δούμε αυτό», τόνισε η κα.Βούλτεψη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης