Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν μας αφορά καμία κυβέρνηση ειδικού σκοπού - Θέλουμε ισχυρή κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί την χώρα

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν μας αφορά καμία κυβέρνηση ειδικού σκοπού - Θέλουμε ισχυρή κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί την χώρα
Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις της διαπλοκής τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Με κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε τα σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης ειδικού σκοπού ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.
«Δεν μας αφορά καμία κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα συνεχίσει την ίδια πολιτική. Θέλουμε ισχυρή κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί τη χώρα και θα μας βγάλει από την κρίση» ανέφερε σε δηλώσεις του τον ΣΚΑΙ ο κ.Σκουρλέτης.
Όπως είπε ο κ.Σκουρλέτης ακόμα δεν είναι γνωστό ποιο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για την έξοδο από την κρίση, υπογραμμίζοντας πως αυτό που διαφαίνεται είναι ο θρυμματισμός της κυβέρνησης, λόγω και του κυβερνητικού της εταίρου.
«Υπάρχουν στελέχη της Ν.Δ. που μιλούν για μια νέα κυβέρνηση, για μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού, μήπως απευθύνεται στον κ. Σαμαρά και ουσιαστικά θα μας οδηγήσει σε μία κυβέρνηση Παπανδρέου με συνέχεια Παπαδήμου» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν αφορά το ΣΥΡΙΖΑ αυτή η πρόταση.
«Αν σας πούνε ότι δεν βγαίνετε από το Μνημόνιο, τι θα κάνετε; Γιατί εμείς είμαστε συγκεκριμένοι. Έχουμε πρόταση ότι θα έρθουμε σε επαφή με τις αντίθετες φωνές στην Ευρώπη. Αντίθετα ο κ. Σαμαράς επιμένει να ευχαριστεί τη Μέρκελ. Έχει ευχαριστήσει τη Μέρκελ τρεις φορές. Αυτό δεν είναι διαπραγμάτευση» ανέφερε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος έβαλε κατά της κυβέρνησης.
«Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει παρουσιάσει καμία πρόταση οδικού χάρτη εξόδου. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα, όσα ισχυρίζονται για τέλος του Μνημονίου. Αν εννοεί αυτό που λέει ποιους μνημονιακούς νόμους σκοπεύει να καταργήσει; Αν είμαστε σε φάση εξόδου, τι συζητάνε τότε με την τρόικα, για απολύσεις, λοκ άουτ, 360 ευρώ συντάξεις τα οποία είναι προαπαιτούμενα μνημονιακά, τα οποία τα ψηφίζουν, τα προωθούν και τα συζητούν.  Ο κ. Σαμαράς διεκδικεί «πιστοποιητικό βιωσιμότητας του χρέους από τους δανειστές» υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφορικά με τα όσα κατήγγειλε στη Βουλή ο Γ.Δραγασάκης, ο κ.Σκουρλέτης υποστήριξε ότι «εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της διαπλοκής».
Όπως είπε, η κυβέρνηση προχώρησε σε δεκάδες φωτογραφικές τροπολογίες, παραπέμποντας σε σχετικό σημερινό δημοσίευμα της Αυγής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης