Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης – Στους 127 οι βουλευτές της ΝΔ, στους 155 η κοινοβουλευτική δύναμη της κυβέρνησης

Επιστρέφει στη ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης – Στους 127 οι βουλευτές της ΝΔ, στους 155 η κοινοβουλευτική δύναμη της κυβέρνησης
Δεν δικαιούμαι να είμαι απών στο προσκλητήριο ενότητας του Σαμαρά υπογραμμίζει ο Ν.Κακλαμάνης
Την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο ενότητας που απηύθυνε στον χώρο της Κεντροδεξιάς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
«Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών» αναφέρει σε δήλωση του ο κ.Κακλαμάνης.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ. Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην Παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης» υπογραμμίζει στη δήλωση του ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Κατόπιν της επιστροφής του κ.Κακλαμάνη στην Κ.Ο της ΝΔ, οι βουλευτές της ΝΔ ανέρχονται στους 127 και της κυβέρνησης συνολικά στους 155.
Σημειώνεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ (αλλά και από το κόμμα της ΝΔ) τον περασμένο Μάρτιο, καθώς είχε ψηφίσει παρών στο πολυνομοσχέδιο που περιλάμβανε και ρυθμίσεις για το γάλα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης