Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (ανεξάρτητος βουλευτής): Να υπάρξει κυβέρνηση ειδικού σκοπού ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τώρα η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα

Λυκούδης (ανεξάρτητος βουλευτής): Να υπάρξει κυβέρνηση ειδικού σκοπού ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τώρα η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα
Η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει την χώρα στη μετά μνημονίου εποχή τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Να υπάρξει μια νέα συμφωνία των βασικών πολιτικών δυνάμεων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης για μια νέα κυβέρνηση ειδικού σκοπού ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης κατά την ομιλία του στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Ο κ.Λυκούδης αφού ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει όχι στην πρόταση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης γιατί, όπως είπε, «δεν θέλω να προστεθώ στην υποστηρικτική προς την κυβέρνηση πλειοψηφία», τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη μετά μνημονίου εποχή, καθώς «δεν μπορεί να σηκώσει το φορτίο των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα».
«Οι πολιτικές  δυνάμεις που θα οδηγήσουν τη χώρα στο μέλλον είναι υπό διαμόρφωση» υπογράμμισε ο κ.Λυκούδης, τονίζοντας πως «στη μεταβατική αυτή φάση χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα μέσα από μία νέα συμφωνία των βασικών πολιτικών δυνάμεων της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης για μια νέα κυβέρνηση ειδικού σκοπού».
«Η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τα πολιτικά της αποθέματα και είναι εγκλωβισμένη σε αδιέξοδες επιλογές» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης «ύστατη προσπάθεια απεγκλωβισμού της».
Σύμφωνα με τον κ. Λυκούδη η κυβέρνηση «επιδιώκει κυρίως να αμβλύνει την έντονη αμφισβήτηση που έχουν οι ηγεσίες και των δύο κομμάτων από τους βουλευτές τους και να πάρει μια ανάσα μέχρι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης