Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραχήλ Μακρή: Ύποπτη η στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων – Παρασκηνιακές ομιλίες στελεχών με την κυβέρνηση

Ραχήλ Μακρή: Ύποπτη η στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων – Παρασκηνιακές ομιλίες στελεχών με την κυβέρνηση
Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά
Σφοδρή επίθεση στους Ανεξάρτητους Έλληνες εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή, η οποία διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.
Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η Ραχήλ Μακρή χαρακτήρισε ύποπτη τη διαγραφή της μετά τις καταγγελίες της για μεταστροφή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής ενώ έκανε λόγο για παρασκηνιακές συνομιλίες στελεχών των ΑΝΕΛ με την κυβέρνηση.
«Το αποδέχθηκαν και το παραδέχθηκαν χθες γιατί με διέγραψαν και δεν έχουν αιτιολογία για τη διαγραφή μου, άρα είναι ύποπτοι. Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής, η οποία ευχήθηκε στους ΑΝΕΛ «καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί».
Η κα. Μακρή ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει οποιοδήποτε πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ κατήγγειλε μερίδα στελεχών των ΑΝΕΛ για τρομακτική μεταστροφή, εκτός κομματικής γραμμής.
Αφού απέφυγε να απαντήσει αναφορικά με το πολιτικό της μέλλον και την φημολογούμενη προσχώρησή της στον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε συνέχεια στην κόντρα της με τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο, τονίζοντας ότι «ο κ. Τατσόπουλος ονειρεύεται γάμους και χαρές για να δώσει προίκα στα Ποτάμια και στις Ελιές».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης