Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Ραχήλ Μακρή - Με πυρά κατά του Καμμένου απαντά στη διαγραφή της

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Ραχήλ Μακρή - Με πυρά κατά του Καμμένου απαντά στη διαγραφή της
Αιχμές Ρ. Μακρή για συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη ΝΔ: Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί!
(upd) Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε η Ραχήλ Μακρή, έπειτα από τη συνεδρίαση της Τρίτης., αποφάσισαν τη διαγραφή της.
Σημειώνεται ότι η βουλευτής δεν παρέστη στη συνεδρίαση, επικαλούμενη λόγους υγείας, ενώ νωρίτερα, με ανοιχτή επιστολή της, έθετε όρους για να παραμείνει.
H απόφαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ ήταν ομόφωνη για τη βουλευτή Κοζάνης. Σύμφωνα με το σκεπτικό της διαγραφής, «η κ. Μακρή αρνήθηκε αδικαιολογήτως να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟ, αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο».
Στην επιστολή της η κ. Μακρή ζητούσε από την κοινοβουλευτική ομάδα να αποφασίσει για την άμεση αποκατάσταση της τιμής, της αξιοπρέπειας και της πολιτικής της υπόστασης, μέσω δημόσιας δήλωσης και συγνώμης από τον κ. Καμμένο και τα μέλη της ΚΟ.
Μάλιστα στην επιστολή της η κ. Μακρή προειδοποιεί ότι αν δεν τηρηθούν άμεσα οι όροι της, τότε «δεν θα αποτελούσε έκπληξη η απομάκρυνση μου από ένα κίνημα που έχει χάσει τον προσανατολισμό της ιδρυτικής του διακήρυξης και δεν σέβεται την νομιμότητα και τους θεσμούς, όπως οφείλει».

Ρ. Μακρή: «Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί!»
«Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί» ήταν το ειρωνικό σχόλιο της Ρ. Μακρή προς τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, αφότου διαγράφηκε ομόφωνα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
Η βουλευτής ουσιαστικά αφήνει υπονοούμενα για συνεργασία ΝΔ - ΑΝΕΛ.
«Θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συγγνώμη όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολιτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝΕΛ» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Μακρή, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το χάσμα με το κόμμα.
Αναλυτικά η δήλωση της βουλευτού:
«Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνεργαστούν με την ΝΔ και να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να μην συνυπογράφουν τροπολογίες με τον Άδωνη που θίγουν το δημόσιο συμφέρον και υπονομεύουν το έργο της δικαιοσύνης.
Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να καταδικάσουν την συνεργασία με κόμματα και πρόσωπα που ευθύνονται για την ανθρωπιστική κρίση του Ελληνικού λαού.
Θεωρούν υβριστικό το ότι τους ζητώ να εκπληρώσουν τις θεσμικές υποχρέωσεις και να τηρούν τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Θεωρούν υβριστικό ότι τους ζητώ να ασκήσουν πειθαρχικό έλεγχο στα στελέχη που έδρασαν αντικαταστατικά, αντικινηματικά και υπονόμευσαν το κίνημα.
Θεωρούν τον ευατό τους πολύ σπουδαίο για να ζητήσουν συνγώμη όταν θίγουν την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολτική υπόσταση αυτών που για δύο χρόνια στάθηκαν στυλοβάτες του κοινοβουλευτικού έργου των ΑΝΕΛ.
Καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης