Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Κακλαμάνης: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης

Ν. Κακλαμάνης: Ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης
Δεν θα ψηφίσω «όχι», όμως δεν έχω αποφασίσει τι από τα άλλα ενδεχόμενα θα πράξω, ανέφερε
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι
δεν θα ψηφίσει «όχι».
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι «το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως δεν θα ψηφίσω "όχι", αλλά δεν έχω αποφασίσει τι, από τα άλλα ενδεχόμενα, θα πράξω».
Ερωτηθείας σχετικά με το τι θα πράξει σε ό,τι αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας σημείωσε ότι βασική πολιτική του αρχή είναι ότι «η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν μπορεί να δημιουργεί πολιτική κρίση».
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «τώρα, βέβαια, η Ελλάδα ζει σε μια περίοδο κρίσης που δεν είχαμε ξανασυναντήσει» και σημείωσε ότι «δεύτερη προϋπόθεση για να ψηφίσω είναι το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Κληθείς να αναφέρει ποιος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι δεν αντιλαμβάνεται «γιατί σώνει και καλά ένα πρόσωπο που ενώνει τον κόσμο ευρύτερα πρέπει να είναι αριστερός ή κεντροαριστερός».
«Εκτιμώ πως υπάρχουν τέτοια πρόσωπα στην ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη», σημείωσε και ανέφερε τον Σταύρο Δήμα, προσθέτοντας ότι «ο Σταύρος Δήμας –και όχι μόνο- είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι υποψήφιος από το χώρο της κεντροδεξιάς».
Επίσης ανέφερε ότι και «η κ. Δαμανάκη συμπαθής είναι, αλλά γιατί να μην πάμε π.χ. στη Μαριέττα Γιαννάκου, αν είναι να πάμε σε γυναίκα; Θέση μου είναι ότι δεν πρέπει η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να δημιουργεί πρόβλημα».
Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στη Ν.Δ. σημείωσε ότι «δεν έχω αποφασίσει να εγκαταλείψω την ενασχόλησή μου με την πολιτική».
«Εάν είμαι στις εκλογές και με ποιον πολιτικό σχηματισμό, θα το δείξει το μέλλον», τόνισε και πρόσθεσε ότι «δεν έχω καμία επαφή με τη ΝΔ μετά τη διαγραφή μου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης