Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρ. Γιαταγάνα (ανεξάρτητη βουλευτής): Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, δεν θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας

Χρ. Γιαταγάνα (ανεξάρτητη βουλευτής): Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, δεν θα ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας
Η χώρα πρέπει να πάει σε εκλογές τόνισε η ανεξάρτητη βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα
«Πόρτα» στη Νέα Δημοκρατία έριξε η ανεξάρτητη βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Παρά το γεγονός ότι βουλευτές της ΝΔ επιχειρούν να παρουσιάσει το πρώην στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως «δικό τους», η Χρ. Γιαταγάνα, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο και Παραπολιτικά 90,1 είπε:
«Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε ψηφίζω για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν προτείνουν τον ίδιο τον Θεό».
Είπε επίσης ότι:
«Η χώρα δεν έχει παραγωγικό μοντέλο.
Δεν υπάρχει τίποτα που να παράγεται σ’ αυτή τη χώρα. Λένε για τον τουρισμό.
Ναι, είναι καλό να πάει καλά, αλλά είναι παροχή υπηρεσιών.
Έχουμε παραβιάσει ακόμη και την Δημοκρατία, η κυβέρνηση νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτά δεν μπορώ εγώ να τα δεχτώ. Πρέπει να πάμε σε εκλογές. Ο λαός θα δώσει την λύση».
Για όσα έγιναν χθες στην Βουλή και τον διάλογο με τον πρωθυπουργό, η κα Γιαταγάνα είπε ότι δεν ανήκει πουθενά και σε κανένα κόμμα και επέρριψε ευθύνες στον κ. Σαμαρά για το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει την διαδικασία για την Εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο:
«Εκκρεμούν πολλές μηνύσεις εναντίον του Γ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για εσχάτη προδοσία. Ήταν υποχρέωση του Σαμαρά να κάνει την εξεταστική για το Μνημόνιο, όταν η χώρα γονατίζει.
Δεν μπορεί οι άνθρωποι που εμπιστευόμαστε τις τύχες μας να είναι στο απυρόβλητο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης