Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρετώδεις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ εν όψει της ψήφου εμπιστοσύνης - Συνάντηση Βενιζέλου με τους υπουργούς του - Συνεδριάζει αύριο η Κ.Ο.

Πυρετώδεις διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ εν όψει της ψήφου εμπιστοσύνης - Συνάντηση Βενιζέλου με τους υπουργούς του - Συνεδριάζει αύριο η Κ.Ο.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ να αποδομήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται το ΠΑΣΟΚ για τη διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς τη δικομματική κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί σήμερα με τους υπουργούς που προέρχονται από το κόμμα του, ενώ αύριο θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα.
Στόχος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, είναι η συσπείρωση των βουλευτών του και η σωστή προετοιμασία, προκειμένου να δώσουν τη μάχη στη Βουλή κόντρα στην αντιπολίτευση και ιδιαίτερα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Ευ. Βενιζέλος επιθυμεί να βγάλει προς τα έξω μια εικόνα συντεταγμένης δράσης και αναμένει δυναμική παρουσία από τους βουλευτές του.
Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ η αντιπαράθεση Βενιζέλου με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται σφοδρή.
Το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να αποδομήσει τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα να αναδείξει το κυβερνητικό έργο και τη συνεισφορά του κόμματος στη στην πολιτική και οικονομική σταθερότητα της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης