Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Τι θα κάνει με το χρέος ο Τσίπρας; - Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί την αρχή της δεδηλωμένης

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Τι θα κάνει με το χρέος ο Τσίπρας; - Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί την αρχή της δεδηλωμένης
Ο Τσίπρας αγωνιά να κρύψει τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στο ΣΥΡΙΖΑ
(upd) Για μεγάλη εσωκομματική κόντρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το χρέος κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε "διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους"» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, σε σχόλιό της επί της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα στο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Άρον-άρον απέσυρε την "απόσυρση" χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι "μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ". Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει;» σημείωσε η κ. Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για «μεγάλη αγωνία» του κ. Τσίπρα «να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Παράλληλα σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Βούλτεψη κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως με τη θέση του ότι την «ψήφο εμπιστοσύνης τη δίνει ο λαός», αμφισβητεί την αρχή της δεδηλωμένης στη Βουλή.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε επίσης πως η ψήφος εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση αποτελεί απάντηση στην «ανευθυνότητα» της αντιπολίτευσης που «έσερνε τη χώρα στην εκλογολογία».
Σχετικά με τις συναντήσεις με την τρόικα, η κυβερνητική εκπρόσωπος απέρριψε παράλληλα πως υπήρξαν ενδοκυβερνητικές διαφωνίες και κόντρες όσον αφορά τα στελέχη της κυβέρνησης που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις.
Σε ερώτηση για τα σενάρια περί ανασχηματισμού, μετά τις έμμεσες βολές του Αντώνη Σαμαρά κατά διαφωνούντων υπουργών το Σάββατο, η κ. Βούλτεψη αρκέστηκε να δηλώσει πως αυτό «είναι καθαρά ζήτημα του πρωθυπουργού».
«Δεν καταλαβαίνω τα περί φρεσκαρίσματος της κυβέρνησης», κατέληξε η κα.Βούλτεψη.

(πρώτη ενημέρωση 6 Οκτωβρίου 08:33)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης