Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη γραμμή της κινδυνολογίας παραμένει η Νέα Δημοκρατία - Για τις συντάξεις προειδοποιεί τώρα ο Υπ. Εργασίας, Γ. Βρούτσης

Στη γραμμή της κινδυνολογίας παραμένει η Νέα Δημοκρατία - Για τις συντάξεις προειδοποιεί τώρα ο Υπ. Εργασίας, Γ. Βρούτσης
Όλο και περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης προσπαθούν να προκαλέσουν πανικό στους Έλληνες σε περίπτωση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Συνεχίζεται η ρητορική της κινδυνολογίας έναντι μιας μελλοντικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά τον πρωθυπουργό και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Άδωνη Γεωργιάδη, έρχεται ο Υπ. Εργασίας Γ. Βρούτσης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «να μην βάζει σε κίνδυνο τις συντάξεις των Ελλήνων για λίγες ψήφους».
Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε, ότι το Ασφαλιστικό «πατάει» σε ισχυρές και στέρεες βάσεις και επανέλαβε πως οι συντάξεις των Ελλήνων είναι απόλυτα εγγυημένες και πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση, ενώ απευθυνόμενος προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Με αυτά που λέτε οι συνταξιούχοι θα έβλεπαν στην πραγματικότητα τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσαν να ζήσουν, να πάνε στον γκισέ της τράπεζας και να μην βρουν τη σύνταξή τους».
Με αιχμή δε τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βρούτσης ανέφερε, ότι κοστολογήθηκαν από το υπουργείο Εργασίας στα 13 δισ. ευρώ και καταλόγισε «αοριστίες», έλλειμμα προγράμματος και δημαγωγία λέγοντας: «Τα παραμύθια έχουν όρια.
Αυτές οι αοριστίες που ακούγονται στα τηλεοπτικά παράθυρα, παραπέμπουν στην εποχή των Μαυρογυαλούρων.
Θέλετε να επαναφέρετε τις συνδικαλιστικές συντάξεις και τους κλείνετε το μάτι».
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης είπε ότι αν πέσει η τωρινή συγκυβέρνηση, τότε εκείνος θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες γιατί σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μας γυρίσει στην Δραχμή.
Επίσης, κινδυνολογίες υπήρξαν και από τον Υπ. Υγείας, Μ. Βορίδη, πριν από μερικές ημέρες, τονίζοντας ότι «αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που θα μας οδηγήσουν με νομοτέλεια σε αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε και λέμε ως εθνική καταστροφή.
Διότι αν γίνουν αυτά που λέει στο επίπεδο της οικονομίας είναι ξεκάθαρο ότι θα πεταχθούμε σε δευτερόλεπτα έξω από το ευρώ και ενδεχομένως θα διακυβευτεί η παραμονή μας στην ΕΕ», είχε πει ο υπουργός Υγείας.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε πρόσφατα ότι «με βάση τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, στην υποθετική περίπτωση που γίνουν εκλογές και τις κερδίσει την επομένη δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης