Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρ. Λαζαρίδης: Δεν με έδιωξε ο Γκ. Χαρδούβελης από τη σύσκεψη με την τρόικα, αλλά έχω στοχοποιηθεί

Χρ. Λαζαρίδης: Δεν με έδιωξε ο Γκ. Χαρδούβελης από τη σύσκεψη με την τρόικα, αλλά έχω στοχοποιηθεί
Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού υποστήριξε ότι βάλλεται, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει από ποιον...
Σε διάψευση των πληροφοριών ότι εκδιώχθηκε από τη χθεσινή σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα, προχώρησε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης.
Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, μετά το πέρας της σύσκεψης του υπουργού ΑνάπΤΥΞΗς Νίκου Δένδια με τους εκπροσώπους των δανειστών, στην οποία συμμετείχε κανονικά, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «δεν ισχύει ότι εκδιώχθηκα, αλλά έχω στοχοποιηθεί και βάλλομαι», χωρίς ωστόσο να διευκρινίσεις από ποιους.
«Πολλοί εκτός και λίγοι εντός Ελλάδας δεν θέλουν να βγούμε από το μνημόνιο. Δεν θα χρειαστούμε άλλα χρήματα», υποστήριξε ο Χρ. Λαζαρίδης.
Όπως μετέδωσε χθες το www.bankingnews.gr , η εμφάνιση του Χρύσανθου Λαζαρίδη, στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, στις διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με την τρόικα, προκάλεσε ενδοκυβερνητικούς τριγμούς.
Κατά τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο συζήτησης που είχε προ ημερών με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, έθιξε το αν και κατά πόσο θα παρίστανται αντιπροσωπείες των δυο κομμάτων στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Χαρδούβελης επισήμανε ότι δεν θα ήταν ορθό να παρίστανται κομματικές αντιπροσωπείες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εξέφρασε καμία αντίρρηση.
Ωστόσο η εμφάνιση - σήμερα - του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Χρ. Λαζαρίδη αιφνιδίασε τον υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης