Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ
Επιθυμούμε ένα μεγάλο μπλοκ κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων για την ανατροπή
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εργασίες του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ καθώς από αυτές μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων, σχεδόν τέσσερα χρόνια από την αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας του Φώτη Κουβέλη από το Συνασπισμό.
«Αύριο ξεκινά το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ. Νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα και βεβαίως πάντα την αυτονομία, να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις τις οποίες με ενδιαφέρον και εμείς περιμένουμε. Από κει και πέρα η ΔΗΜΑΡ είναι μία αυτόνομη πολιτική δύναμη, έχει διαμορφώσει τη δική της, πλέον, ιστορία, παρόν και φαντάζομαι το συνέδριο θα βγάλει και μέλλον, και αυτό θα το δούμε αμέσως μετά» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας.
«Εμείς ενδιαφερόμαστε σε κάθε περίπτωση να φτιαχτεί ένα πολύ μεγάλο μπλοκ κοινωνικών, κατά κύριο λόγο, και πολιτικών δυνάμεων το οποίο θα επιχειρήσει την ανατροπή. Το πως αυτό θα εκφραστεί εκλογικά, εμείς έχουμε Κεντρική Επιτροπή, έχουμε όργανα του κόμματος για να τα δούμε» υπογράμμισε ο κ.Βίτσας.
Κληθείς να απαντήσει στην επισήμανση ότι αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και δεν αποκλείει καμία προεκλογική σύμπλευση και καμία συμπόρευση στα ψηφοδέλτια ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή αυτό που υπάρχει είναι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής τον Ιούλιο η οποία λέει ότι όσον αφορά μία σειρά δυνάμεις τους απευθύνουμε πρόσκληση για κοινή δράση και συνεργασία και παρακολουθούμε και άλλες δυνάμεις πάνω στα συγκεκριμένα και στα γενικά. Έτσι και με τη ΔΗΜΑΡ».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης