Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση – Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο ανωμαλίας

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση – Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο ανωμαλίας
Ανυπόστατες οι φήμες για παραίτηση μου - Κανένα ζήτημα με τον Χρ. Λαζαρίδη
Υπό το βάρος των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν τη ΝΔ να υπολείπεται του ΣΥΡΙΖΑ έως και 11 ποσοστιαίες μονάδες και της πλήρους αναστάτωσης και αναταραχής στην οποία έχει περιέλθει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, η κυβέρνηση περνά στην αντεπίθεση.
Σε σημερινές της δηλώσεις στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη έβαλε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές έχει θέσει σε εφαρμογή ένα «σχέδιο ανωμαλίας».
Όπως είπε το σχέδιο αυτό άρχισε να εφαρμόζεται μετά τις Ευρωεκλογές επειδή – όπως τόνισε – ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε χιλιάδες ψηφοφόρους.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε μπροστά τα ζητήματα της ΔΕΗ, του αιγιαλού και τώρα των δημοσκοπήσεων, κάποιες από τις οποίες - και ειδικά την τελευταία της Public Issue-, όπως υπογράμμισε τις αμφισβητεί.
Η κα. Βούλτεψη έκανε λόγο για γκεμπελική τακτική, εξηγώντας ότι ο κόσμος είναι ευκολότερο να πιστέψει ένα μεγάλο ψέμα, όπως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 11 μονάδες μπροστά από τη ΝΔ.
Σημειώνεται πως χθες η Public Issue είχε απαντήσει στην κυβερνητική εκπρόσωπο με μήνυμα της στο twitter, αναφέροντας πως «προπαγάνδα είναι η συγκάλυψη της πραγματικότητας, κι όχι η αποκάλυψή της».
Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος περιέλαβε μέσα στο σχέδιο ανωμαλίας διάφορες διαρροές, που αφορούν και την ίδια, όπως ότι πρόκειται να παραιτηθεί, κάτι το οποίο διέψευσε, ή ότι υπάρχουν διαφωνίες στο Μέγαρο Μαξίμου, αναφερόμενη στα όσα έχουν γραφεί για τον ρόλο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.
«Υπάρχουν οι ανύπαρκτοι της δημοσιογραφίας που δεν ασχολούνται με την πολιτική αλλά με την παραπολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα.Βούλτεψη.
Συγκεκριμένα και αναφορικά με τον κ.Λαζαρίδη, τόνισε ότι αυτός έχει ειδικευθεί στο θέμα του χρέους και είναι στέλεχος της διαπραγμάτευσης, που δεν αμφισβητείται ούτε από τον Γκίκα Χαρδούβελη ούτε από κανέναν.
Άλλωστε, υπενθύμισε πως ο υπουργός Οικονομικών «έκανε επίσημα δήλωση χθες και είπε ότι είναι ευπρόσδεκτα τα στελέχη της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης