Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα λήξει σε μια μέρα η καταγγελία του μνημονίου – Απαιτούνται συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα λήξει σε μια μέρα η καταγγελία του μνημονίου – Απαιτούνται συμμαχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Ανοιχτός σε συνεργασίες ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Στη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ εάν γίνει κυβέρνηση αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζονατς ότι η καταγγελία του μνημονίου, η κατάργηση των μνημονιακών νόμων και εν γένει η υπόθεση της διαπραγμάτευσης δεν θα λήξει σε μια μέρα ή μια βδομάδα, προσθέτοντας ότι προϋποθέτει συμμαχίες και δημιουργία συσχετισμών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες συνεντεύξεις που δείχνουν σαφές προβάδισμα του κόμματος στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Σκουρλέτης με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά σημείωσε ότι για πρώτη φορά φαίνονται «αυξημένες δυνατότητες για αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ».
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών, σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε συνεργασίες «με όλες εκείνες τις δυνάμεις που δεσμεύονται σε μια εναλλακτική πρόταση και έχουν χαρακτηριστικό τους την πολιτική φερεγγυότητα των προσώπων που τις εκπροσωπούν".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης