Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Δεν θα τα σπάσουμε με την τρόικα – Δεν θα υπάρξουν διαζύγια

Βούλτεψη (κυβερνητική εκπρόσωπος): Δεν θα τα σπάσουμε με την τρόικα – Δεν θα υπάρξουν διαζύγια
Η κυβέρνηση είναι ενιαία, δεν υπάρχουν διαφωνίες
Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν θα τα σπάσει με την τρόικα και ότι θα συμφωνηθούν όλα μεταξύ των δύο πλευρών εξέφρασε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.
«Η τρίμερης είναι τρίμερης και θα συμφωνηθούν όλα με την τρίμερη. Δεν θα τα σπάσουμε με την τρόικα. Ούτε διαζύγια θα υπάρξουν, είτε βελούδινα είτε όχι» ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Βούλτεψη.
«Θα συμφωνηθούν όλα. Γίνονται συζητήσεις, υπάρχει συνεργασία» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος ερωτηθείσα αν η ελληνική πλευρά θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος παραδέχθηκε πάντως, ότι ο λαός δεν έχει νιώσει ακόμη τη βελτίωση της οικονομίας, ενώ για τη λίστα Λαγκάρντ, τόνισε ότι είναι της δεκαετίας του ’80 και είναι δύσκολο να ελεγχθεί.
Κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου και την «κόντρα» του με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη σε σχέση με τις παράνομες συμβάσεις στους ΟΤΑ, η κα.Βούλτεψη τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ενιαία και δεν υπάρχουν διαφωνίες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης