Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουίκ (ΑΝΕΛ): Να δώσει εξηγήσεις το υπ. Εξωτερικών για την παραίτηση του πρέσβη στο Βερολίνο

Κουίκ (ΑΝΕΛ): Να δώσει εξηγήσεις το υπ. Εξωτερικών για την παραίτηση του πρέσβη στο Βερολίνο
Η παραίτηση δείχνει το νοσηρό τρόπο που ασκείται η εξωτερική πολιτική από τη συγκυβέρνηση
Την έντονη αντίδραση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ προκάλεσε η είδηση της παραίτησης του Έλληνα πρέσβη στη Γερμανία, Παναγιώτη Ζωγράφου.
«Η αιφνίδια παραίτηση του Πρέσβη της Ελλάδος στην Γερμανία κ. Παναγιώτη Ζωγράφου, τιμά μεν τόσο τον ίδιο όσο και την Διπλωματική Υπηρεσία, αλλά ταυτόχρονα δείχνει τον νοσηρό τρόπο που ασκείται η εξωτερική πολιτική από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», ανέφερε ο κ. Κουίκ.
«Ούτε στα απόλυτα καθεστώτα (προφανώς τα έχουν ξεπεράσει σε επιδόσεις) δεν συμβαίνει να εξοστρακίζεται ο αρμόδιος Πρέσβης από την αντιπροσωπεία του Πρωθυπουργού και παράλληλα να τον εγκαλεί με ύφος ανεπίτρεπτο και προκλητικό, παράγων μη έχων σχέση με το ΥΠΕΞ!» υπογραμμίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Το γεγονός, μάλιστα καθίσταται ακόμα πιο σοβαρό, αν ο εξοστρακισμός του Έλληνα Πρέσβη συνέβη μετά από επιθυμία (!!!) της Γερμανικής πλευράς!». Το ΥΠΕΞ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το πρωτοφανές συμβάν και να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Ζωγράφου» υπογραμμίζει ο κ.Κουίκ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης