Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Πανούση σε Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ) – Δεν θα παραστεί στο συνέδριο – Κάνει λόγο για φάρσα επανεκλογής αυλικών

Επίθεση Πανούση σε Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ) – Δεν θα παραστεί στο συνέδριο – Κάνει λόγο για φάρσα επανεκλογής αυλικών
Θα επανεξέταζε τη στάση του αν δεν ήταν υποψήφιος ο Φ. Κουβέλης
Την απόφαση να μην παραστεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πανούσης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, κάνοντας μάλιστα λόγο για «φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής αυλικών».
Όπως επισήμανε ο κ. Πανούσης, θεωρεί ότι μοιάζει με φάρσα «η δημοκρατικοφάνεια του "ό,τι πει το συνέδριο", λες και δεν στήνονται συνέδρια, ή όλα έρχονται με διαφάνεια» και πρόσθεσε ότι πρόκειται για «φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αυλικών ή των ηγεσιών».
Ωστόσο, σημείωσε ότι αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ήταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση η συμμετοχή του.
Ο κ. Πανούσης επιτέθηκε εναντίον του προέδρου του κόμματος, επικρίνοντας τους χειρισμού του και σημείωσε ότι στη θέση του δεν θα κατέβαινε ως υποψήφιος.
«Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή η παραίτησή του και πρέπει να διαχειριστεί το -τι να πω τώρα; Το 0,5%; Το 0,7% Το 1%; Ποια στρατηγική; Αυτό είναι ένα θαύμα τώρα. Ότι θα γίνει, λέει, ολική επαναφορά… Με ποιους; Με ποιο χρονοδιάγραμμα; Με ποιον πολιτικό χρόνο;» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως επισημάνε ο κ. Πανούσης, «μοιάζει να είναι σαν αυτοσκοπός, ένα συνέδριο με φρου-φρου κι αρώματα όπου ακούγεται γενικώς ότι πρέπει να επιζήσει η ανανεωτική αριστερά για το έθνος κ.λπ. και θα συζητήσει την επανεκλογή του κ. Κουβέλη, ο οποίος είχε παραιτηθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης