Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Κατώτερος των προσδοκιών ο Σαμαράς – Πήγε και ήρθε στο Βερολίνο με άδεια χέρια

Π. Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Κατώτερος των προσδοκιών ο Σαμαράς – Πήγε και ήρθε στο Βερολίνο με άδεια χέρια
Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «αδίστακτη πολιτική» με αφορμή τις δηλώσεις για bank run, με αποκορύφωμα αυτές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδη
Σκληρή κριτική άσκησε στον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά, με αφορμή τη συνάντησή του στο Βερολίνο με τη γερμανίδα καγκελάριο, Α. Merkel, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν κατώτερος των προσδοκιών.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την κ. Merkel, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα ο κ. Σαμαράς ήταν κατώτερος των προσδοκιών τις οποίες ο ίδιος είχε δημιουργήσει».
Όπως επισήμανε, «θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς πήγε και ήρθε με άδεια χέρια και βεβαίως στο κρίσιμο, στρατηγικό ζήτημα σήμερα για την Ευρώπη, που είναι η ανάγκη χαλάρωσης του Συμφώνου Σταθερότητας, δηλαδή η χαλάρωση των ακραίων πολιτικών λιτότητας, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα».
Αναφερόμενος δε στην ερώτηση που τέθηκε με αφορμή την περίπτωση της Γαλλίας, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «η κ. Μέρκελ του απαγόρευσε να μιλήσει, ο ίδιος μάσησε τα λόγια του, απάντησε λέγοντας «παν μέτρο άριστον» και τελικά επιβεβαίωσε ότι είναι ο πιο πιστός οπαδός του μερκελισμού στην Ευρώπη».
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ., Α. Γεωργιάδη, ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του σε περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι δεν πρόκειται περί μιας τυχαίας διαρροής και πρόσθεσε ότι πρόκειται περί συγκεκριμένου σχεδίου, επίσημα από τη Ν.Δ.
Αντιλαμβανόμενη ότι δεν έχει κανένα άλλο πια επιχείρημα, αντιλαμβανόμενη ότι το έδαφος υποχωρεί πια κάτω από τα πόδια της, η κυβέρνηση προχωρά στην τρομοκράτηση του κόσμου, σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι αυτή είναι η «αδίστακτη πολιτική του Αντώνη Σαμαρά».
Τώρα πια ο κόσμος δεν «μασάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, «δεν τρομοκρατείται. Ο κόσμος θα κρίνει με βάση προγράμματα, επιχειρήματα, την εμπειρία του, τις αγωνίες του, τα προβλήματά του», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης