Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Επαναλαμβανόμενο αστείο που δεν βγάζει γέλιο, η επιστροφή μου στη ΝΔ

Γ. Καρατζαφέρης (ΛΑΟΣ): Επαναλαμβανόμενο αστείο που δεν βγάζει γέλιο, η επιστροφή μου στη ΝΔ
Επικίνδυνες οι δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη για τις καταθέσεις
Επαναλαμβανόμενο ανέκδοτο, που πια «δεν βγάζει γέλιο», χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, τα σενάρια περί επιστροφής του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, στα πλαίσια συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ο Γ, Καρατζαφέρης ανέφερε πως μια ενδεχόμενη επιστροφή του στη ΝΔ, δεν εξυπηρετεί κανέναν αυτή την στιγμή «ούτε την Ελλάδα, ούτε τη ΝΔ», αλλά πολύ περισσότερο το ίδιο το ΛΑΟΣ.
Άφησε, πάντως, ανοιχτά τα ενδεχόμενα, τονίζοντας πως «για αλλαγή πολιτικής, όπως προτείνω, εμείς είμαστε εδώ», αλλά προειδοποιώντας, επίσης, ότι αν δεν αλλάξει πολιτική η ΝΔ, στο τέλος θα μείνει μόνη της.
Ως προς τις επίμαχες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη, χαρακτήρισε «επικίνδυνη» τη δήλωση-παρότρυνσή του ότι, αν πέσει η κυβέρνηση, θα πάρει τα λεφτά του από την Ελλάδα.
Ως προς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «είμαι ο μόνος που σταθερά είμαι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ επεσήμανε ότι το δίλημμα είναι ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και «μία πανστρατιά αστικής δημοκρατίας».
«Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από αυτή», δήλωσε, τέλος, αναφερόμενος στην χθεσινή συνάντηση του Α. Σαμαρά με την A. Merkel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης