Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές της Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.) κατά του Α. Σαμαρά - «Δεν υπάρχει αξιοκρατία στην κυβέρνηση, αλλά κομματικές επιλογές»

Αιχμές της Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.) κατά του Α. Σαμαρά - «Δεν υπάρχει αξιοκρατία στην κυβέρνηση, αλλά κομματικές επιλογές»
Στη φάση που βρίσκεται η χώρα, πρέπει να επιλέγεις τους καλύτερους, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη 
Αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των επιλογών του στον σχηματισμό της κυβέρνησης, άφησε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Δεν υπάρχει όση αξιοκρατία θα ήθελα στον σχηματισμό της κυβέρνησης, αλλά κομματικές επιλογές», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
Όπως εξήγησε το στέλεχος της ΝΔ, «στη φάση αυτή που η χώρα δίνει μία πάρα πολύ δύσκολη μάχη οφείλεις να διαλέγεις τους καλύτερους, πιστεύω σε μία ευρύτερη συλλογικότητα».
Και πρόσθεσε ότι: «Υπάρχει ολόκληρη συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων. Τρεις Νεοδημοκράτες, δύο Πασοκτζήδες λένε. Το θεωρώ λάθος ως σύλληψη. Όταν έχω μία συγκεκριμένη θέση διαλέγω τον καλύτερο και δεν με νοιάζει τι είναι».

Προτείνει μείωση 30% στον ΕΝΦΙΑ μέσω των αντικειμενικών αξιών
Τη μείωση κατά 30% του φόρου ακινήτων ΕΝΦΙΑ, μέσω μείωσης των αντικειμενικών αξιών, πρότεινε η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη.
Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μέσω της μείωσης των αντικειμενικών αξιών, ώστε ο πολίτης να φορολογείται επί πραγματικής αξίας.
Ερωτηθείσα αν θα υπάρξει απώλεια εσόδων σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η κ. Μπακογιάννη απάντησε ότι ούτως ή άλλως το υπουργείο Οικονομικών δεν θα εισπράξει αυτά που υπολογίζει.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης