Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς πηγαίνει Βερολίνο για να λάβει στήριξη από τη Merkel

Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Σαμαράς πηγαίνει Βερολίνο για να λάβει στήριξη από τη Merkel
Είναι κατάντια να μας λέει η Merkel πόσες θα είναι οι δόσεις για τα χρέη τόνισε ο κ.Σκουρλέτης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο και τη συνάντηση του με την καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης.
«Εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τι μπορεί να περιμένει από τη συνάντηση Merkel – Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς πηγαίνει στην κα. Merkel με δική του πρωτοβουλία προσδοκώντας ότι θα στηριχθεί από αυτήν μιας και είναι ο πιο πιστός της σε όλη τη δυτική Ευρώπη» υπογράμμισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σκουρλέτης.
«Όταν αυτός που εκπροσωπεί τη χώρα, έχει βάλει τον υπουργό Οικονομικών να πει ότι δεν θα γίνει κάτι με το θέμα του χρέους, όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει μιλήσει για την βιωσιμότητα του χρέους, τότε τι πάει να διαπραγματευθεί; Αυτό είναι κατάντια. Κατάντια είναι η Merkel να μας λέει πόσες θα είναι οι δόσεις για τα χρέη» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε άλλη κατεύθυνση.
«Έχουμε πει ότι θα αρχίσουμε να καταργούμε έναν έναν τους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου. Δεν γίνεται αλλιώς. Κανείς σοβαρός δεν θέτει επίσημα ή ανεπίσημα, θέμα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρώπη. Ο δε Πρωθυπουργός, υπονομεύει τη χώρα. Δεν υπάρχει προηγούμενο, πρωθυπουργός, την ώρα που πάει να ορθοποδήσει το τραπεζικό σύστημα να λειτουργεί με έναν τέτοιο υπονομευτικό τρόπο. Πρόκειται για μεγάλο ολίσθημα» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης αναφερόμενος στα περί bank run που είπε ο κ.Σαμαράς για την περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
 «Θα πετύχουμε. Έχουν πληθύνει οι φωνές που βλέπουν την ανάγκη να υπάρξει μια γερή στροφή στις ακολουθούμενες πολιτικές. Η Ευρώπη δεν θα θελήσει να αυτοκτονήσει» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης