Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τασούλας (υπ. Πολιτισμού): Σύντομα θα αποκαλυφθεί το μυστικό της Αμφίπολης – Δεν πρόκειται για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου

Τασούλας (υπ. Πολιτισμού): Σύντομα θα αποκαλυφθεί το μυστικό της Αμφίπολης – Δεν πρόκειται για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου
Υπάρχει και τέταρτος θάλαμος
Την εκτίμηση πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί το μυστικό του τάφου στην Αμφίπολη διατύπωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Κ. Τασούλας.
Σε δηλώσεις του στο Mega ο υπουργός Πολιτισμού τόνισε ότι η απάντηση στο μυστικό δεν είναι πολύ μακριά.
«Ο ένοικος του μνημείου θα είναι αντίστοιχος του επιπέδου του μνημείου» ανέφερε ο κ.Τασούλας, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν ευρήματα που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
«Έχω την αίσθηση ότι είναι αδύνατον να πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ.Τασούλας.
Σχετικά με την πορεία της ανασκαφής, ο υπουργός Πολιτισμού τισμού είπε ότι βρέθηκε θύρωμα που δείχνει ότι υπάρχει και τέταρτος θάλαμος.
Απαντώντας στις επικρίσεις περί πολιτικής εκμετάλλευσης του θέματος από την κυβέρνηση, ο κ. Τασούλας υποστήριξε: «Δίνουμε στοιχεία στον ελληνικό λαό που δεν δείχνουν μιζέρια, γιατί κάποιοι θέλουν μόνο μιζέρια».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης